Aanbiedingen

Wegens herinrichting van onze demonstratieruimte te koop:

1.  VERKOCHT   Demomodel (nieuw) Power 2×10/1×15 luidsprekerset.  Continu als set belastbaar met 1000 Watt AES.   De 2×10 kast is ook als ‘stand alone’ te gebruiken en is belastbaar met 800 Watt AES.  De 1×15 is continu belastbaar met  500 Watt AES.   Nu met 35% korting, inclusief 2 hoezen, voor € 1230,- incl. BTW, af Panningen. Uiteraard met 2 jaar garantie.

GITARRE & BASS (Duitsland) schreef over deze Powerset: ” HEVOS behoort zonder twijfel tot de topmerken in de basbranche. Krachtig, zuiver, soeverein en uitgebalanceerd van de allerlaagste bastoon van een vijfsnarige bas tot de allerhoogste briljante toon geeft de Power set het basgeluid weer. Hij doet zijn werk op een klein podium net zo strak als in een grote club, waar de zuivere en strakke weergave van zelfs de allerlaagste bastonen aansluiting op een PA vaak overbodig maakt. Het gebruik van bijzonder hoogwaardige luidsprekers en een uitgekiend kastontwerp maken de HEVOS kasten ook in ander opzicht attractief: met een gewicht van minder dan 22 kg zijn deze robuust uitgevoerde kasten makkelijk te vervoeren, zonder je rug te overbelasten. “ 

2. VERKOCHT   Demomodel (nieuw) Power 2×10/2×10 luidsprekerset. Continu als set belastbaar met 1600 Watt AES. De 2×10 kast met tweeter is ook als ‘stand alone’ te gebruiken en is belastbaar met 800 Watt AES. Nu met 35% korting, inclusief 2 hoezen, voor € 1250,- incl. BTW, af Panningen. Uiteraard met 2 jaar garantie.

Bass Professor (D) schreef over de Power 2×10/2×10: “Al bij een neutrale stand van de toonregeling openbaart zich de kracht van de set: het totaal klankbeeld is helder en gedefinieerd. Een licht, zijdeachtig eigen geluid van de luidsprekers zorgt er voor dat het totale geluid levendig is en niet al te “clean” wordt. In de lage registers gaat de set zeer diep, wat wijst op goede luidsprekers en een excellent kastontwerp. Ook 5- en 6-snarige bassen vormen geen probleem voor deze set. De vier 10” luidsprekers reageren direct en gedisciplineerd op elke nuance en registreren ook elke speelfout. De set blijft volkomen vrij van vervorming, zelfs bij hoge volumes. De slottweeter levert een hifi-achtig hoog en past naadloos in het totale klankbeeld, zonder ooit “metaalachtig” te klinken.

Lees alle specificaties en tests hier.

Email:  info@hevos.nl
Tel:      0645742027