Beste bassisten , beste HEVOS liefhebbers,

Na bijna 30 enerverende en vooral leuke HEVOS-jaren wordt het tijd om ‘andere dingen’ te gaan doen zoals dat heet. Dat betekent dat wij,  Ben en Rob, de zaak per 1 april a.s. zullen overdragen. We mogen wel met enige trots zeggen dat we in die kleine 30 jaar een merk van naam en faam opgebouwd hebben.  HEVOS gaat ons na aan het hart, het is ‘onze baby’  zogezegd, en daarom was het voor ons belangrijk dat HEVOS in de toekomst niet alleen als merk zou blijven bestaan, maar ook dat de hoge kwaliteit van de versterkers en luidsprekerkasten gewaarborgd zou blijven.

Daarom zijn we het afgelopen jaar in alle rust op zoek geweest naar een waardige opvolger, en die hebben we gevonden in Adrian Maruszczyk en zijn bedrijf Public Peace. Adrian is een professionele bassist, opgeleid aan het conservatorium van Maastricht, en heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om zijn muziekbedrijf Public Peace vorm te geven.  Dat is gelukt en het is nu een van de grootste bascentra van Europa. De afgelopen tijd is het bascentrum verder uitgegroeid tot een breed muziekbedrijf waar kwaliteit en hart voor de muziek voorop staat. Zijn slagzin is met recht “From player to player” .

We hadden voor de overname twee belangrijke eisen: het merk HEVOS en zijn hoge kwaliteitstandaard moesten behouden blijven, én de garantie voor de bestaande klanten moest gewaarborgd zijn. En dat gaat in de handen van Adrian en zijn team gebeuren.

Public Peace is gevestigd in een grote carréboerderij in Duitsland, even ten oosten van Kerkrade en nabij de stad Aken.

Public Peace
Nikolausstr. 22
52457 Aldenhoven/Schleiden
Duitsland
Tel.: +49 (0) 2464907267
Email:  info@public-peace.de
Website: https://public-peace.de

Voor de vele gebruikers in Nederland en België van HEVOS apparatuur die buiten de garantie valt zal Wil Hofman vanaf 1 april a.s. de service gaan verlenen. Wil is eigenaar van Hofman Elektronica in Wijchen bij Nijmegen en Wil en HEVOS kennen elkaar al heel lang. Als specialist in elektronica en akoestiek heeft Wil intussen zijn sporen verdiend, en wat belangrijk is: hij kent de HEVOS versterkers en luidsprekerkasten als zijn broekzak.

Hofman Elektronica
Nieuweweg 267
6603BN Wijchen
(alleen op afspraak)
Tel: +31 (06) 83542937
E-mail: info@paluidsprekers.nl
Website: http://paluidsprekers.nl/

Wij danken alle klanten van HEVOS van de afgelopen jaren voor het vertrouwen dat ze in ons gesteld hebben, en hopen dat ze nog tot in lengte van jaren plezier van hun HEVOS apparatuur zullen hebben!

Rob de Vos en Ben Heil