Midget10 set

Op de foto ziet u mijn Midget10 set en mijn basgitaar. Over de bas kan ik kort zijn: het is een Sadowsky, ik bezit hem al heel lang en ik ben er nog steeds erg tevreden mee.

En dan mijn Midget10 set. Daar ben ik ook al heel lang eigenaar van,  ik heb m zelf ontworpen en samen met mijn compagnon Ben gebouwd.

De Midget10 combo wordt aangedreven door de 400C basversterker. Die combo wordt al vele jaren tot tevredenheid door diverse Nederlandse conservatoria gebruikt als versterker voor zowel de basgitaar-afdeling als de afdeling contrabas. Daar zijn we best wel trots op.

Ik gebruik de combo met de extra Midget10 luidsprekerkast als volwaardige basversterking in mijn bluesband.

Zoals u ziet is het maar een klein setje.  Lukt dat wel, die versterking in mijn bluesband zult u zich misschien afvragen? Het antwoord is volmondig: ja. Dat is niet alleen vanwege de high end 400 Watt eindtrap van Hypex die we in de versterker gebruiken, maar ook door de formidabele 10″ luidsprekers die niet alleen van diep laag tot heel hoog weergeven, maar samen met de versterker het geluid transparant weergeven. En het setje is ook nog eens lekker licht. Ik ben blij met mijn compacte bassetje (en mijn bas) !