Midget10 bass stack

Dit is de Hevos Midget10-stack: Midget10 combo (12,6 kg) en Midget10-kast (9,1 kg). De totale stack is slechts 80 cm hoog.

Zowel de Midget10 combo als de Midget10 luidsprekerkast kast zijn uitgerust met een uitstekende 10 “bas-midluidspreker (AES belastbaarheid 400 Watt). De dynamische slottweeter in de combo voegt dat gouden randje toe aan je basgeluid. De combo wordt aangedreven door de Hevos 400C comboversterker van 400 Watt. De versterker heeft 2 gescheiden ingangen en een klasse D eindversterker. Hij  is volledig geruisloos, ideaal voor studiogebruik.

Het Duitse magazine Gitarre & Bass schreef: “Wat Hevos uit deze superkleine combo tevoorschijn tovert verdient respect! Want deze krachtige combo uit de ultracompacte klasse gaat niet alleen hard, maar brengt de klank van je instrument zo nodig met stevige basklanken  en uiterst zuiver en gedifferentieerd voort. En met de bijpassende extra luidsprekerkast heeft men ook voor het hardere bandgeluid voldoende vermogensreserve, terwijl men toch een van de meest handzame en transportvriendelijke bassstacks heeft die er zijn. Klankmatig kun je deze Hevos combinatie zonder enige twijfel in de topklasse rangschikken.”

Lees meer over de Midget10 en de andere handgemaakte Hevos basproducten op deze site.