Thor15

Hevos Thor15 combo: 15″ bas-mid luidspreker en dynamische slottweeter met 400 Watt versterker. Slechts 54 cm hoog en 15,8 kg. En een perfect geluid. Voor bassisten die een stand-alone kast prefereren. Ook als losse luidsprkerkast verkrijgbaar (gewicht 14,3 kg).

Redacteur Leif Bendt van het Duitse basblad BassQuarterly : “Slechts enkele bedrijven lukt het om zo nauwkeurig en perfect hun ideeën omtrent basversterking te realiseren. Hevos behoort al vele jaren tot die kleine kring, wat met de Thor15 bascombo indrukwekkend aangetoond wordt. Ongeacht of je basgitaar of contrabas speelt, jazz, rock, of fusion, de Thor15 overtuigt. Alleen bij metal zou ik een extra box aansluiten om het maximale vermogen van 400 Watt aan te kunnen spreken. Bij alle andere muziekstijlen is de Thor15 in zijn eentje superieur. Bravo!”

Meer info hier