2×6 combo en luidsprekerkast

Hevos’ kleinste combo en luidsprekerkast. Ingebouwde high end 400W versterker. Afmetingen hxbxd : 44x23x32 cm. Gewicht: 10,3 kg (combo), 8,7 kg (extra luidsprekerkast).

Is het mogelijk om een prachtig en volwassen basgeluid te krijgen met 6″ luidsprekers? Ondanks hun geringe grootte leveren deze Hevos 6″ luidsprekers een verbazingwekkende bassound. De weergave is prachtig, het is ongelofelijk dat 6″ luidsprekers tot zo iets in staat zijn.

Gitarre&Bass test: ” Het is gewoonweg ongelooflijk wat voor een volle en detailrijke basweergave Hevos uit die kleine 6 inch luidsprekers weet te krijgen. Maar als men de machtige speciale luidsprekers en de enorm solide bouwwijze van de behuizing nader bekijkt, wordt het duidelijk dat het niet zozeer tovenarij is maar veel meer om degelijke fysica die zulke resultaten mogelijk maakt. Vooral ook omdat de hoogwaardige comboversterker over een behoorlijke vermogensreserve beschikt. “

Meer informatie op  www.hevos.nl/2×6-combo/