Open dag Conservatorium van Amsterdam

Mooie dag, die open dag van het Conservatorium van Amsterdam. Veel jong talent uit allerlei landen dat een kijkje komt nemen op dergelijke dagen. En kijk, op het podium de Hevos Compact luidsprekerset met als top de Hevos 400D versterker!

We zijn er trots op dat het Conservatorium van Amsterdam al ruim 13 jaar voor haar basafdeling Hevos apparatuur gebruikt. Dat betekent niet alleen de reeks Midget10 combo’s voor de lessen, maar ook de Compactset en 400D op de foto, die gebruikt worden in de grote concertzaal bij bijzondere optredens.

En Amsterdam is niet het enige conservatorium dat voor Hevos heeft gekozen, nog 3 andere conservatoria in Nederland gebruiken Hevos. Buitenlandse conservatoria kiezen overigens voor hun basopleiding ook steeds vaker voor Hevos.  Gewoon vanwege de hoge kwaliteit. Daar zijn wij (Ben en Rob) trots op!