Basmiddag Prohow in Haarlem

ad

Ad van den Berg (zie hierboven) van Prohow, dealer van Hevos,  organiseert a.s. zondag 15 september in café  De Flapcan, Zijlstraat 9, Haarlem een basmiddag.  Aanvang 14:00 uur en aansluitend de open FlapJam sessies om 18:00 uur onder leiding van Niels Redeker.

Aanwezig die middag zullen zijn ( behalve Ad zelf uiteraard) Adrian Maruszczyk uit Duitsland met een deel van zijn basgitarenlijn, en HEVOS.

Wat nemen we mee: enkele combo’s met de nieuwe 400C basversterker daarin gebouwd, een paar luidsprekersetjes en enkele versterkers.  Niet te veel dus, dat past niet allemaal in de auto. Jammer genoeg kunnen we de nieuwe losse versterkers 400S en 1000S  zondag nog niet demonstreren. De kastjes zijn bijna klaar op het bedrukken na,  maar het lukt niet dat voor zondag af te ronden.

Tot zondag!