Hevos versterkers volledig ruis- en bromvrij

preamp detail 3

De nieuwe generatie basversterkers van Hevos is volledig ruis- en bromvrij, zodat je alleen aan de ledjes kunt zien of de amp aan staat (als je geen bas speelt). Bovendien hebben Hevos versterkers geen zoemende ventilatoren, die zijn niet nodig in onze amps. Nu zijn bijgeluiden vervelend, maar in live-situaties vaak niet zo erg. Anders wordt het echter bij studio-opnames: daar zijn ruisen, brommen en zoemen uit den boze. Daarom kun je een Hevos versterker met een gerust hart de studio innemen. Bovendien heeft elke Hevos amp een symmetrische line-out van studiokwaliteit.

Hoe we onze versterkers zo stil krijgen? Allereerst door low noise componenten te gebruiken. En stofdichte potmeters van Alps. En pcb’s (printplaten) van hoge Nederlandse kwaliteit en met een uitgekiende lay-out. En Neutrik aansluitmateriaal met zeer goede kabels. Geen geheimen dus. We zijn wel verplicht om onze amps helemaal stil te maken, want de Hevos tweeter in onze luidsprekerkasten en combo’s loopt door tot 20 kHz. Meedogenloos dus, elk bijgeluidje is te horen. U ziet, we doen alle moeite om uw bas perfect te versterken.