Test 1000S door BassQuarterly

1000s bq

Het Duitse basblad BassQuarterly heeft de 1000S versterker getest. Dit zijn de conclusies:

” Het geluid van de HEVOS 1000S is – zoals men mag verwachten van Hevos – gewoon uitstekend , warm en pittig , transparant , met zeer aangename middentonen en heldere hoge tonen . De versterker reageert snel en dynamisch , heeft zowel in de bridged als in non-bridged modus bijna oneindige power en volume voor alle denkbare podia en maakt indruk met zijn eenvoudige bediening en flexibele geluidsinstellingen . De gebruikte luidsprekers bepalen dan de finesses . Met een paar 15 ” speakers breng je al een diepe bas op aardbevingsniveau voort met een enorme geluidsdruk. Maar zelfs met een of twee kleinere boxen ( bijv. 2 x 10 ” of 1 x 12 ” ) overtuigde de 1000S met een rijke , krachtige bas , een grommende midrange en heldere hoge tonen . De 1000S is bovendien multifunctioneel: of het nu gaat om metal , rock, pop , funk , country of jazz, : hij beheerst alle vakkundig en schijnbaar achteloos. Dezelfde multifunctionaliteit gaat ook op voor het gebruikte instrument, basgitaar, contrabas of akoestische basgitaar.

De HEVOS 1000S is een Nederlands meesterwerk van het hoogste niveau en ideaal voor bassisten die op zoek zijn naar een helder , onvervormd en eerlijk geluid van hoge kwaliteit . Hij is licht , klein, compact, zeer krachtig, zeer flexibel en multifunctioneel in gebruik. De weergave is uitstekend, het geluid clean , verfijnd en vol. De bediening is eenvoudig , de bouwkwaliteit is uitstekend en van het hoogste niveau, en ruis of brom kent de 1000S niet. Ook de prijs van deze high-end versterker is zeer aantrekkelijk. “