Basdag Haarlem succes

De basdag die Ad van den Berg zondag j,l, organiseerde was leuk en leerzaam! Bassisten uit Haarlem en wijde omstreken konden een deel van de basversterking zien en horen die Hevos momenteel levert. Adrian Maruszczyk uit Duitsland toonde een aantal van zijn exclusieve bassen.

haarlem1

En er was zowaar even tijd voor een lekker basstukje van Adrian (zie foto’s). Adrian heeft bas gestudeerd aan het conservatorium van Maastricht en is daarna beroepsmuzikant geworden. Een paar jaar geleden heeft hij bij Aken een speciaalzaak voor bassisten geopend, waar niet alleen de onder zijn naam geproduceerde bassen te horen zijn maar ook een selecte verzameling basversterkers en luidsprekerkasten. Daaronder uiteraard Hevos.

haarlem2

Op de foto’s speelt Adrian over een set bestaande uit de Super12 combo met nieuwe comboversterker 400C, en als onderkast de Super15. Links van Adrian is een grote set te bewonderen, bestaande uit een 800D buizen/mosfet versterker, 2 kasten met elk 2×10” en daaronder een 1×15 kast, alle uit de Powerserie. De 800D levert maximaal 1000 Watt aan 4 Ohm, die de luidsprekercombinatie op de foto met gemak aankan.

Kortom: een middag die voor herhaling vatbaar is!