Zwart geanodiseerd aluminium

De kastjes van onze nieuwe serie versterkers waarin de elektronica is gemonteerd zijn gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium. Anodiseren vormt een harde oxidelaag op het aluminium.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het oxideren van aluminium is een natuurlijk proces. Tijdens het anodiseren wordt dit natuurlijke oxidatieproces versneld, waarbij de toplaag van het aluminium wordt omgezet in aluminiumoxide. Geanodiseerde producten hebben een strak, matglanzend uiterlijk, dat duurzame bescherming biedt tegen corrosie en ze zijn harder en slijtvaster dan niet geanodiseerde producten.

dr2  dr1

De nieuwe kastjes zijn diepzwart geanodiseerd. Die gekleurde anodiseerlaag heeft een hoge krasvastheid, is oplosmiddelbestendig en is 100% recyclebaar. Kortom: een high tech product. En ‘om de hoek’ geproduceerd, in Eindhoven,  ’s werelds high-tech regio nummer 1.