Nieuwe website

Zoals u wellicht is opgevallen is de Hevos website in een nieuw jasje gestoken.  De oude website draaide enkele jaren tot tevredenheid op een systeem dat CMSimple heet, maar naarmate de site groeide liepen we tegen de grenzen van dit cms (content management system) aan.

De nieuwe website draait in WordPress,  een veelgebruikt en handig cms. U als lezer zult daar weinig van merken, behalve dat de indeling gewijzigd is.  De site werkt, maar er zitten ongetwijfeld hier en daar nog onvolkomenheden in.  Als u er een tegenkomt, aarzel dan niet om ons een emailtje te sturen (  info@hevos.nl ).

Voor lezers die in hun browser achter www.hevos.nl  automatisch de toevoeging /cms hebben staan verandert er ook niets: met een eenvoudig scriptje wordt men netjes omgeleid naar de nieuwe site. De site genereert automatisch RSS feeds van de meest recente 5 berichten op de pagina Actueel. Via een link in de sidebar kan men zich op RSS feed abonneren, zodat u automatisch bericht krijgt als er nieuwe items op de site gepubliceerd worden. Ook een link naar Hevos op Twitter is in de sidebar aanwezig.

De aanbiedingen zullen direct op de Actueelpagina gepubliceerd worden, zodat in een oogopslag te zien is of er iets interessants bij zit. Kortom, we hopen dat u plezier aan de nieuwe site zult beleven!